Nog vragen over elektra?

Heb je nog vragen over elektra? Stel je vraag en dan reageren wij zo snel mogelijk!

Contact

Elektra

Ook op het gebied van elektra helpt Van Gijssel Installatietechniek jou uit de problemen. Veiligheid is een belangrijke factor binnen de elektra, aangezien werken met elektriciteit een vak apart is en dit met alle zorgvuldigheid Onze expertise binnen de elektra voeren wij door in de praktijk. Kwaliteit staat bij ons voorop, wij leveren jou professionals met de beste producten.

Wat valt er allemaal onder elektra?

Er zijn verschillende technische installaties die onder elektra vallen.

  • Domotica
  • Meterkasten
  • Verlichting
  • Schakelmateriaal
 

Dit zijn allemaal installaties waar wij jou mee kunnen helpen in jouw huis. Denk daarbij aan het realiseren van een slim huis. Hier heb je met één druk op de knop dat je gordijnen dichtgaan en je lichten in de sfeerkleuren komen. Of je stelt een tijd in waar je al deze activiteiten laat gebeuren. Maar ook de minder slimme installaties komen wij jou helpen! Hierbij helpen we je graag met het organiseren van jou hoofdschakelaar. Dit is essentieel binnen de elektra, want als de basis van jou meterkast niet goed is, zal dat later problemen opleveren als je toch je huis slim wilt maken. 

 

Wij leveren de juiste mensen voor de juiste klus. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van elektra hebben de expertise opgebouwd om voor elk probleem een oplossing te vinden. Neem contact met ons op via het contactformulier of bel ons op