Nog vragen over sanitair?

Heb je nog vragen of wil je nog dingen weten over sanitair? Stel je vraag en dan reageren we zo snel mogelijk

Contact

Sanitair

Ben je toe aan een nieuwe badkamer? En zoek je iemand die hem voor je kan installeren? Onze installateurs helpen je graag hier mee. Wij zorgen er voor dat alles netjes wordt afgewerkt en goed wordt aangesloten. Met onze installateurs ben je verzekert van vakwerk, hoge kwaliteit en heb je later geen last van lekkages of andere problemen.

Sanitair reparatie

Als je schade aan je sanitair hebt moet dat zo snel mogelijk worden opgelost. Als een scheur of iets anders aan schade niet opgelost wordt heb je kans op lekkages. Of je nu een barst in je douchedeur hebt of een lekkende kraan, dit kunnen wij allemaal snel en onzichtbaar voor je oplossen. 

Wat is sanitair nou eigenlijk

Je hoort het woord sanitair vaak, maar wat wordt er nou eigenlijk mee bedoeld? Een goeie omschrijving van sanitair is:  “alles wat tijdens een bouw, verbouwing of renovatie geplaatst wordt in de woning ten behoeve van de persoonlijke verzorging“. Hier vallen aardig wat producten onder. Een opsomming van de meest belangrijkste sanitair producten;

Je moet hiernaast ook aan al het aansluitingsmateriaal denken zoals de waterleiding en de afvoer.

Contact

Onze installateurs hebben ervaring met het monteren van badkamer- en toiletonderdelen. Onze vakkundige medewerkers staan altijd klaar voor je.  Met de ervaren installateurs van Van Gijssel installatietechniek kun je  zeker zijn van een perfecte montage van je badkamer waar je nog vele jaren van kunt genieten. Heb je nog verdere vragen aan ons, dan kun je contact met ons opzoeken door op de onderstaande knop te drukken.